DC zwembaden, Belgische fabrikant en installateur

van Vinylesterhars ZwemBaden.

 

Onze gekwalificeerde medewerkers evolueert al meer dan 10 jaar in het ontwerp en de fabricatie van exclusieve zwembaden.

Met de oprichting van een innovatief proces voor de productie van schelpen in vinylesterhars, ontwerpen, produceren en installeren van zwembaden aangepast aan het klimaat en de bodem van onze regio's. Onze bekkens bieden een waterdichting en resistentie tegen UV en de gebruikelijke producten uitzonderlijk.

DC Zwembaden, leider op de Belgische markt, zijn erkend voor onze technische innovaties en onze zeer hoge kwaliteit zwembaden, maar ook en vooral voor de kwaliteit van onze diensten. Kies een DC zwembaden in onze Catalogus Het is in de eerste plaats om te kiezen voor een partner voor uw sereniteit; Onze teams van plaatsers, technici en straatstenen nemen het hele project over voor een bijzonder aantrekkelijk budget.

Vertrouwen en transparantie.

Omdat elke site is belangrijk, de bazen zijn er altijd tijdens de plaatsing. Bijna 3 van de 5 klanten hebben gekozen voor DC zwembaden op advies van een geliefde.

Zodra uw zwembad is geïnstalleerd, zullen we blijven aan uw zijde om u te helpen het beste te beheren. Onze technische dienst is tot uw beschikking, zodat u altijd genieten van een schoon en helder water en zal zo spoedig mogelijk ingrijpen voor elk verzoek.

Veel monster zwembaden zijn bereid om u te verwelkomen voor een bezoek.

DC Zwembaden

verwelkomt u op afspraak

 Rue de l'Avenir, 6 tot 5140 Boignée

0488/36 19 95

Binnenkort een  DC Zwembaden in uw huis.

Ontworpen door DMPCOM ©